• OUTBAG
  • OUTBAG
  • OUTBAG
  • OUTBAG
  • OUTBAG
  • OUTBAG

Textiel


Bij Atelier Privé  kan U terecht voor het maken van Uw tafellinnen, servetten, bedlinnen enz...OP MAAT EN NAAR WENS.  LIBECO een perfect gedekte tafel begint met een mooie nap en servetten......LIBECO.......leven in linnen, de collectie is geïnspireerd op de rafelige halmen van vlas.  Haar unieke eigenschappen : duurzaamheid, ongeëvenaarde comfort en uitstraling.

Voor textiel dat inspireert :

sjaals CLINCH collection : een collectie zijden sjaals met elk seizoen een andere ontwerper(ster) . De missie van "clinch" : een speelse knipoog toevoegen aan je look, een seizoen een mooie samenwerking met kunstenares Delphine Boël.  "Shut up and listen" schreeuwt één exemplaar (stop het geroddel), haar levensmotto spreekt ook duidelijk uit de tekst van de tweede sjaal : "it is better to die on your feet than to live on your knees" (leef tenvolle wat ook de gevolgen zijn). Dit seizoen de samenwerking met Tim Flach, een Britse fotograaf die de dieren zo bijzonder in beeld brengt dat de foto's kunstwerken lijken. BEESTIG mooi..........'een tijger schudt zich droog na een heerlijke zwempartij' de waterdruppels spatten in het rond en worden prachtige witte prints op een zwarte achtergrond. ' een vader koningslang met een moeder hoornslang en hun bonte bastaardslangetjes worden vereeuwigd.'

sjaals INOUITOUCH : combinatie van wol met zijde, zaaaaaaaaaaalig om dragen en met een zeer mooi kleurenpallet.

sjaals Kate and Jules : Kate is de ontwerpster, Jules is een personage uit een film......ze is haar inspiratie geworden. De sjaals van K&J zijn tijdloos en gemaakt van mooie materialen als wol en zijde. Elk seizoen kiest ze een thema.  Voor winter 2012 is dat Yamamoto.

hoedjes en mutsen

plaids : 100 % alpaca (kleine lama uit het Andesgebergte, ze zijn zeer schaars).  Een plaid uit 100% alpacawol komt van de baby-alpaca en is van nature veel zachter en veel aangenamer, luxueuzer en warmer en duurzamer dan schapewol. Vandaar zijn exclusiviteit.

pelzen : bolero in  konijn of schapewol (kan op maat gemaakt worden)

twinset pulls : William Lockie

Kussens EMU : de kussens 'software' worden in verschillende maten op maat gemaakt.  Ze zijn een ontwerp van Marika Meijers.  Ze slaagt erin met originalilteit om objecten en ontwerpen te combineren.  De composities zijn uniek.

Outbags : Communie - of tuinfeest? OUTBAG's zorgen mee voor de sfeer.  De zogenaamde buiten-zit-of-ligbank is vervaardigd uit weerbestendig materiaal dat buiten het hele jaar lang mag blijven staan. Weerbestendig, vriesbestendig en vormstabilteit : dit zijn de grote troeven van de outbags.  Lichtgewicht materialen die zijdezacht aanvoelen en hun modieuze styling voldoen aan de behoeften voor een geslaagde en sfeervolle buiteninrichting.  Hun comfortzone en flexibele 'body hugging' materialen geven U volledige comfort en ontspanning, zij het op het zonnedek, naast het zwembad of in de tuin.  De outbags zijn verkrijgbaar in zwart-grijs, beige en wit in verschillende uitvoeringen.